BİTLİS / TATVAN - Şehit Öğr.Bayram Yasemin Tekin İlkokulu

Mrt

Topyekûn savunmanın en önemli unsurlarından biri olan; savaşta, afetlerde, yangınlarda ve diğer arama-kurtarma faaliyetlerinde halkın can ve mal kaybını en aza indirme amacını taşıyan sivil savunma konusuna dikkat çekmek amacıyla her yıl 28 Şubat günü ülkemizde SİVİL SAVUNMA GÜNÜ 1 - 7 MART DEPREM HAFTASI olarak kabul edilmektedir.Okulumuzda deprem haftası etkinlikleri gerçekleştirildi.

May

E Twinning Projesi kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte iklim değişikliği bulmacasını çözdük

May

E Twinning Projesi kapsamında atık pillerin doğaya verdiği zararları anlatıp atık pil toplama etkinliği yaptık

May

9 Mayıs eTwinning Günü e-Twinning, Avrupa Birliğine bağlı veya üye ülkelerden 2 veya daha fazla okulun internet aracılığıyla tarafların anlaştıkları bir konu üzerinde ortaklaşa proje geliştirmesini ve yürütmesini sağlayan işbirlikçi bir çalışma platformudur. Bizlerde projelere pek çok öğrencimiz ve öğretmenimiz ile  platforma katılmış bulunmaktayız. Bu platformda yer almaktan çok gurur duyuyoruz.. Okulumuz her zaman olduğu gibi özel gün ve haftalarla ilgili hassasiyetini yaptığı çalışmalarla göstermektedir. Etwinning günü olarak kutlanmakta olan "9 Mayıs Etwinning Günü" kapsamında yapılan çalışmalar örnekler aşağıda verilmiştir.Bu platformun üyesi tüm öğretmen ve öğrencilerimizin 9 Mayıs eTwinning günü kutlu olsun.

School Yard Cleaning.

Together with the students of our school, we started from the garden of our school and went down to  the beach and cleaned the environment. The people of the environment who saw us joined us. Hand in hand for a clean future.

Şehit Öğretmen Bayram Yasemin Tekin Primary School

May

Yaşadığımız çevre hepimizin sorumluluğu altındadır. Her birimizin yapacağı küçük bir dokunuş ile çok daha güzel bir çevrede yaşam sürdürebiliriz. Bu düşünce ile her öğrencimizde temizlik anlayışının ve bilincinin gelişmesi için öğretmen ve öğrencilerimiz hep birlikte temizlik çalışmaları yaptık. Çedes (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesi kapsamında hem okul içinde hem de okul dışında yürütülen bu çalışmalarda özellikle okul dışı çalışmalarımıza çevre halkını da davet ederek onların da bu bilinci kazanmasında bizlere destek olmasını sağlıyoruz.

May

Yaşadığımız deprem felaketi sonrası ilçemize gelen depremzede ailelerimizi okulumuzun velilerin katkılarıyla hazırlamış olduğumuz etkinliğimize davet ettik. Ülkece yaşadığımız felaketin izlerini silmeye çalıştığımız bu projede katılım sağlayan tüm öğretmen velilerimize ve davetlilerimize teşekkür ederiz. Yaptığımız etkinlik için teşekkürlerini sosyal medyadan paylaşan Malatyalı ailemizede geri dönüşleri için teşekkür ederiz

Nis

Yavaş okuyan öğrencilerin hızlanması için 1/B sınıf öğretmeni Esra Tekin teşvik amaçlı hediye bileklikler yaptı

Nis

Mrt

Tatvan  ilçe emniyet  müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine 112 acil çağrılar bilgilendirme eğitimi verildi. Tüm çağrıların 112 Acil Çağrı Merkezi altında tek numarada birleştiğini belirten  Emniyet memurları eğitim sonrası çeşitli resim etkinlikleriyle öğrencilerimize 112 acil çağrılar farkındalığı kazandırdı.

Mrt

Sayfaların ufkunda geleceğe  bakıyoruz* projesi kapsamında 06 Mart 2023 Pazartesi günü 4.ders saatinde  tüm sınıflarımızdaki öğrencilerimizle birlikte kitap okuduk.