BİTLİS / TATVAN - Şehit Öğr.Bayram Yasemin Tekin İlkokulu

Karne Heyecanı

Değerli öğretmen arkadaşlarım, kıymetli veliler ,sevgili öğrenciler

Bugün 2023-2024 eğitim öğretim yılının 1.dönemi sona erdi.

Sevgili öğrenciler, birazdan karnelerinizi alacaksınız. Bir dönem boyunca çok çalıştınız ,çok çaba gösterdiniz .Hepinizi tebrik ediyorum. Karneleri alırken bazılarınız üzülecek, bazılarınız sevinecek karnelerimizi de eksiklerimizi görerek 2.dönem daha iyi çalışmalısınız.

Karne notlarınız ne olursa olsun ,hepiniz bizim için çok değerlisiniz .Hepinizi çok seviyoruz .Bugün alacağınız karneler aynı zamanda velilerimizi de karnesidir.

Değerli öğretmen arkadaşlarım dönem boyunca çok çalıştığınızı çaba gösterdiğinizi gördüm . Bütün öğretmenlerimize bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.

2. dönemde de bütün öğretmenlerimizin bu çabayı göstereceklerine olan inancım tamdır.

Değerli veliler bir dönem boyunca öğrencilerimizi yalnız bırakmadığınızı, öğretmenlerle işbirliği içerisinde olduğunuzu gördük.Bu nedenle tüm velilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim.2.dönemde de aynı şekilde öğrencilerimizle ilgilenmeniz rica ediyorum.

Sevgili öğrenciler bu tatilde çok iyi dinlenip okula sağlıklı bir şekilde dönmenizi umut ediyorum.Ayrıca tatilde kitap okumayı ihmal etmeyelim.

Tatilden sonra görüşmek üzere hepinize.

İyi tatiller diliyorum.19-01-202419-01-202419-01-202419-01-202419-01-2024

Yayın: 19.01.2024 - Güncelleme: 19.01.2024 10:17 - Görüntülenme: 108